Maigs, pufīgs, mutē kūstošs un ne grama miltu: šis ir garšīgākais biezpiena sacepums, kādu jebkad biju baudījis! Recepti man iedeva drauga mamma

Foto – ekrānuzņēmums

Maigs, gaisīgs, mutē kūstošs, nepārspējami garšīgs! Biezpiena sacepums, kurā nav ne grama miltu vai manna putraimu, tāpēc to var baudīt arī tie, kas rūpējas par savu figūru.

Ļoti garšos visiem – gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pirmo reizi es to nobaudīju, kad biju pie drauga dzimšanas dienā. Tas bija tik garšīgs, ka palūdzu recepti. Drauga mamma man to uzrakstīja uz lapiņas, un es to pagatavoju pats mājās. Izdevās vienkārši lieliski!

Biešu barošana jūnijā. Šo tautas metodi izmanto daudzi, taču gandrīz katrs pieļauj nepiedodamu kļūdu

Sastāvdaļas:

Biezpiens – 500 grami
Piens – 200 grami
Olas – 4 gab.
Vaniļas cukurs vai vaniļas ekstrakts – pēc garšas

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Gatavošanas metode:

1. Kā pagatavot biezpiena sacepumi bez miltiem un mannas putraimiem cepeškrāsnī? Vispirms sagatavojiet produktus. Ieteicams gan pienu, gan biezpienu izvēlēties ar nelielu tauku procentu, tātad, liesāku – tad jūsu sacepumā būs arī mazāk kaloriju. Starp citu, piena vietā var izmantot arī bezpiedevu (grieķu vai turku) jogurtu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment